Selskabsmenuer

Download vores selskabsmenukort - klik her!

 

SMØRREBRØDSANRETNING

Forudbestilles til alle ved bordet/selskabet (min. 8 personer)

Pr. person 275.00 kr.

2 stk. uspecificeret smørrebrød anrettet på fade

1 fadøl 25 cl. eller 1 vand

 

FROKOSTANRETNING

Frokostanretningen forudbestilles til alle ved bordet/selskabet (min. 8 personer)

Pr. person 345.00 kr.

3 serveringer anrettes på fade

2 slags sild

Røget Laks med lun røræg

Fiskefilet med remolade og citron

-

Flæskesteg med rødkål og surt

Hønsesalat med bacon

-

2 slags ost

 

AFTENARRANGEMENTER

Sammensæt 3 retter, minimum 20 kuverter (kun ved forudbestilling)

3 retter 345 kr. /  2 retter 279 kr.

SOMMERMENU

Forretter

 Til forretterne serveres kuvert brød

  • Røget makrel med citronmayonnaise, agurk, radiser og sprød boghvede
  • Klassisk rejecocktail
  • Sommer gravad laks med dildfrø og sprød fennikelsalat

Hovedretter

  • Oksefilet med trøffelsauce, grillet sommergrønt, smørstegte kartofler
  • Kyllingebryst med sprød skind på hønsefrikassé med sommergrønt og smørstegte kartofler
  • Pocheret rødspætte med persille creme, sommergrønt, krydderurtesalat, sprød rodfrugt og smørstegte kartofler

 Desserter

  • Rabarbertrifli
  • Vanilje parfait med mandel krokant og bærkompot
  • 2 slags ost, serveres med oliven og brød

 

 

EFTERÅRSMENU

Forretter

 Til forretterne serveres kuvert brød

  • Klassisk gravad laks med sprød fennikel og sennepssauce
  • Sæsonens rejecocktail
  • Hønsekødssuppe med urter, mel- og kødboller

Hovedretter

  • Oksefilet med kartoffelgratin, lun spidskålssalat, tranebær, feta og rødvinssauce
  • Kyllingebryst med krondildsfrikassé, bønnesalat og pommes rösti
  • Pocheret rødspætte, dildcreme, bagte rodfrugter smørvendte kartofler

Desserter

  • Gammeldags æblekage med flødeskum
  • Hasselnødde parfait med brombærkompot og sprød kage
  • 2 slags ost, serveres med oliven og brød

 

 

VINTERMENU

 (Bemærk; i perioden 15. nov - 29. dec serveres kun julemenu)

Forretter

 Til forretterne serveres kuvert brød

  • Sæsonens rejecocktail
  • Porre-kartoffelsuppe med sprødt
  • Klassisk gravad laks, sprød fennikelsalat og sennepssauce

Hovedretter

  • Oksefilet med pebersovs, kartoffelkompot og glaserede gulerødder
  • Ølbraiseret kalvespidsbryst, løgpuré, syltet rødløg og glaserede gulerødder og skysovs
  • Kogt torsk, rødbeder, bacon, persille- sennep- peberrod sovs

Desserter

  • Gulerodskage med ostecreme, havtorn-gulerods kompot
  • Citron parfait, vanilje, syltet citron og sprød kage.
  • Ost, 2 slags. Serveres med oliven og brød

 

 

FORÅRSMENU

Forretter

 Til forretterne serveres kuvert brød

  • Stenbiderrogn med citroncreme, sprødt brød og krydderurter (dagspris)
  • Asparges Vinaigrette med hakket æg, rødløg og kapers
  • Klassisk rejecocktail

Hovedretter

  • Sukkersaltet svinemørbrad stegt med ramsløg, skysauce, forårsgrønt, og smørstegte kartofler
  • Oksefilet med forårsgrønt, sennepssky og smørstegte kartofler 
  • Kylling Danoise, skysauce, hvide kartofler, agurkesalat og rabarberkompot

Desserter

  • Regnbue is med sprød kage og flødeskum
  • Nøddehorn med vaniljeis og fødeskum
  • 2 slags ost, serveres med brød

 

 Mail: info@restaurantkastellet.dk